Skip to content

De vorba cu t.A.T.u. (interviu video)

Una din cele mai interesante intalniri din ultima vreme a fost cu fetele de la t.A.T.u. Am incercat sa le cunoastem intr-un interviu video si am descoperit doua persoane mature si diferite.

 

Fetele de la TATU s-au vazut dupa multa vreme in Romania, in Bucuresti la Vocea Romaniei. Nu au mai cantat impreuna de o mult timp insa emisiunea le-a adus impreuna pe aceeasi scena unde au interpretat doua dintre cele mai mari hituri ale lor. 

Yulia Volkova si Lena Katina au facut istorie in muzica prin albumul 200km/h in the Wrong Lane lansat in 2002. Versuri controversate ce denotau doua Lolite lesbiene cu probleme psihologice mai accentuate decat un adolescent obisnuit. Cu toate astea, milioane de pusti si pustoaice s-au regasit in piesele lor si le-au transformat intr-o legenda ruseasca.

Desi Yulia si-a pierdut vocea dupa operatia pe care a suferit-o recent, isi va reveni in cateva luni asa ca nu va lasati speriati de timbrul ei, este ceva temporar. Am intrebat-o ce le-a adus atat de multi fani si ne-a zis ca mai mult decat mesaj, versuri sau muzica, a fost vorba de feeling-ul pe care l-au transmis.

Un alt lucru interesant este faptul ca ea organizeaza intalniri cu fanii in orase din Rusia, este foarte apropiata de ei pe Facebook si pe fan-site-urile dedicate. Aflati mai multe despre t.A.T.u. mai jos, de la pustoaicele pe care le stiam in costume de scolarite, am gasit doua femei destul de sigur pe ele insa incerte in ceea ce priveste viitorul proiectului. PLAY! 

Lucrul care m-a surprins cel mai tare in ceea ce le priveste pe fetele de la t.A.T.u. este diferenta si spatiul care s-a creat intre ele. Trecutul glorios le leaga si erau melancolice una fata de cealalta, insa una locuieste in Rusia, isi creste copiii si se bucura de un succes moderat – bruneta Volkova. In acelasi timp, roscata locuieste in Los Angeles, stie limba engleza mult mai bine si pare mai relaxata si mai modesta, deschisa sa incerce o multime de lucruri.

Un alt interviu interesant este cel cu Loreen, castigatoarea Eurovision 2012 – il gasiti AICI!

Ce parere aveti despre t.A.T.u. dupa interviul asta?

Citește în continuare