Skip to content

De vorba cu…Costi Ionita (interviu Urban.ro special la Eurovision)

Continuam astazi seria interviurilor realizate in camera verde de la Eurovision. Astazi il avem pe Costi Ionita, cel care a produs hitul Zaleilah si piesa castigatoare la selectia nationala si cu care Mandinga ne vor reprezenta la Baku.

Costi subliniaza ca ei sunt o echipa si are incredere in Mandinga si in showurile pe care le pot face trupa. Dupa cum stiti de ieri, piesa nu a fost deloc compusa pentru Eurovision si abia in ultima secunda s-au decis sa se inscrie cu ea in concurs. Nu e deloc o surpriza ca a castigat, se pare ca al nostru Costi Ionita e pe val, dupa ce a colaborat cu Shaggy pentru albumul Summer in Kingston, care a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru cel mai bun disc raggae.

Haideti sa urmarim impreuna interviul de mai jos!

Noi va spuneam in urma cu ceva zile ca piesa Dame, initial cantat de Celia, a fost lansata intr-o varianta cu Kat DeLuna la voce si Shaggy, si va invitam chiar sa faceti o comparatie sa hotarati cine suna mai bine: a noastra sau a lor. Oricum, din ce spune Costi sonoritatile balcanice prind bine si in afara, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Ieri am putut urmari un interviu cu Elena de la Mandinga, realizat fix cand au coborat de pe scena. Se vedea ca este emotionata, dar pana la urma au castigat.

Ramane ca in zilele urmatoare sa va mai oferim cateva interviuri din camera verde cu cei care au fost prezenti pe scena Eurovision 2011.

Ce ziceti de Costi Ionita? E bun ca producator, mai ales dupa episodul Eurovision?

Citește în continuare