Skip to content

De vorba cu…Stefan Stan (interviu Urban.ro)

Asa cum am promis revenim cu un scurt interviu facut cu Stefan Stan exact la lansarea primului videoclip din cariera, You Give Me Love. Ne-a povestit cat de greu a fost la filmari, cum e sa ai primul tau clip si cat de grea e viata de persoana publica.

La lansarea care a avut loc la Hollywood Multiplex din Bucuresti nu a fost doar plin de presa, dar si de fane ai lui Stefan Stan, venite special pentru a-si sustine cantaretul preferat. Una dintre ele chiar avea piesa You Give Me Love drept ringtone la telefon.

Smiley i-a multumit lui Stefan Stan pentru increderea pe care a avut-o in el. De altfel acesta e si motivul pentru care Stefan a avut ca prima piesa o colaborare cu Alex Velea, el fiind primul care a avut incredere in talentul de producator si compozitor.

Nu putea sa lipseasca sexy Pavel Bartos care a facut cateva glume si prezentarile de rigoare, incheind cu fraza care il face adorabil: publicitate! S-a lasat cu poze si imbratisari intre cei doi, pentru ca asa cum spune Stefan, in echipa HaHaHa a gasit o familie. Alex Velea ne-a marturisit ca pe omul Stefan il stia de ceva ani, dar abia acum l-a cunoscut pe artistul Stefan Stan, mentionand ca ii apreciaza talentul si dedicatia.

Evident, toata lumea a vrut sa se pozeze cu toata lumea, mai ales ca in sala de cinema au mai fost prezenti Daniel Max Dragomir si Robert Patai, carora Stefan a tinut sa le multumeasca si sa le promita ca va fi si el prezent la lansarile lor.

In caz ca nu ati vazut videoclipul, desi nu cred, il puteti revedea aici. Tot ieri si-au lansat prima piesa impreuna Loredana si Dragos Chircu, unul dintre finalistii de la Vocea Romaniei.

Citește în continuare