Skip to content

Deepcentral si LLP – Dragostea Invinge (remix)

Deepcentral, baietii care au dat radio-ului romanesc, alaturi de multe alte single-uri, hiturile O Stea si recentul Sus pana la cer, au lansat in urma cu o luna #DragosteaInvinge, o piesa sincera si optimista despre sentimente, care se bucura deja de sustinerea posturilor radio/tv si a fanilor.

Reprezentati de Universal Music Romania si Forward Agency, Deepcentral revine cu un prim remix pentru #DragosteaInvinge, produs de nimeni altul decat LLP – DJ, producator, remixer, omul din spatele a foarte multe remixuri de club si catorva hituri de radio.

LLP: Mi-a placut foarte mult single-ul baietilor de la Deepcentral, am vrut sa pastrez feelingul piesei si sa-i adaug o tenta usor agresiva, dar in acelasi timp dansanta, adaptata clubului, un sound fresh LLP.

#DragosteaInvinge (LLP Remix) este disponibil pentru download gratuit aici si este primul dintr-o serie de remixuri complementare piesei care vor fi lansate in perioada urmatoare.

Deepcentral a facut o campanie pe Facebook pentru noua piesa. Prietenii si fanii au postat poze relevante cu hashtag-ul #dragosteainvinge. Cele mai frumoase au fost folosite pentru un clip de promovare. Printre vedetele care au trimis poze se numara Andra si Maruta, Connect-R, Ellie White, Elena de la Mandinga, Raluka, Pepe, Andreea Banica si Catalin Botezatu.

Daca ti-e dor de marele lor hit, vezi AICI Sus pana la cer!

LIKE it?

Citește în continuare

Concert Friends

 Trupa Friends s-a format in iunie 2009 si este compusa din 6 muzicieni cu experienta. Fiecare membru reprezinta un stil muzical si aduce in repertoriul trupei inca o piesa pe…

Citeste mai mult