Skip to content

Deepside Deejays ft. Andy Leon – Love on U (videoclip nou)

Deepside Deejays revin cu un nou single si un videoclip care sa ne duca inapoi la vacantele de vara. Love on U e un featuring cu un cantaret de la noi pe care il veti recunoaste rapid si care si-a schimbat numele de scena.

 

Videoclipul a fost finantat si sustinut de o puternica banca din Geneva, iar fata care apare in videoclip e castigatoare a concursului de Miss organizat de acelasi brand. Dupa cum v-ati putut da seama, Andy Leon nu este nimeni altcineva decat Andrei Leonte, unul dintre castigatorii emisiunii X Factor, care si-a pus amprenta pe videoclip si din rolul de editor video.

Andy Leon e un fel de alter ego, sub care vreau sa incercam si altfel de muzica, pentru piata de-afara, dar si pentru cea consumatoare de muzica in engleza, din Romania. E usor de inteles de unde vine Andy Leon! Mi-am dorit sa fie un nume simplu, la indemana pentru cat mai mult lume, dar cred ca asta a fost si felul meu de a spune ca desi e vorba de un alt proiect, pana la urma sunt tot eu.a povestit Andrei.

Ultima oara cand am ascultat ceva de la Andrei Leonte a fost anul trecut, cand a venit cu piesa Pe apa sambetei, dupa ce a lansat mai multe piese in urma castigarii concursului de talente.

Cum vi se pare aceasta colaborare?

Citește în continuare