Skip to content

Delia & Deepcentral – Gura ta ([email protected])

  • envelope icon

 Delia a fost prezenta la radio pentru a promova, alaturi de baietii de la Deepcentral, cel mai nou single al lor impreuna – Gura ta. In plus, le-a facut o surpriza fanilor si a cantat si o noua piesa, care inca nu e finalizata. 

Evident, Delia s-a descurcat foarte bine live si a reusit sa aduca buna-dispozitie chiar si cu balada Gura ta. Ce are ea e titlul noii piese pe care Delia a cantat-o in premiera la radio, un track in ale carui versuri se poate regasi oricine a trecut printr-o despartire, iar noi suntem foarte curiosi sa o auzim in varianta finalizata. 

Piesa Gura ta s-a bucurat de aprecieri din partea publicului inca din prima zi de lansare, asa ca e clar ca o vom asculta si in cadrul concertului pe care Delia il pregateste pentru luna aprilie. Daca vreti sa vedeti cum a fost la showul Deliei de la Sala Palatului de anul trecut, aici gasiti intregul concert Pe aripi de vant. Piesa a fost, de altfel, in topul 2015 al celor mai difuzate track-uri, alaturi de alte trei lansari marca Delia.

V-a placut momentul ei live?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *