Skip to content

Delia feat Mihai Bendeac – Doi in unu (piesa noua)

Dupa o super colaborare cu F. Charm vine cu o nou featuring interesant. Cantareata a lansat o piesa alaturi de actorul Mihai BendeacDoi in unu. E o balada de dragoste, cu versuri cam triste dar care ii prinde pe amandoi foarte bine.

Inainte de a oferi piese fanilor de pe Facebook, cantareata a spus:

Laaaaadies and gentleman of facebook… I give yoooou Doi in unu feat. Mihai Bendeac. Liber la like si share, va pupa Dilia! ♥

Piesa a fost produsa si orchestrata de F.Charm in studioul Hype On Production, muzica a fost compusa de Delia, iar textul l-au scris Delia si Mihai Bendeac.

PLAY, va face ziua mai frumoasa!

Delia a venit cu piese dragute in ultima vreme, melodii ce s-au auzit si la radio si care au prins foarte bine la public. Cea mai recenta a fost colaborare cu F.Charm, alaturi de care a lansat piesa Aproape de tine. La finalul anului trecut lansa Africana, cu un alt videoclip self – made, filmat in Etiopia, in timp ce se afla in luna de miere. Clipul a facut parte dintr-o serie inceputa cu Omadeo, filmat intr-o vacanta in Thailanda, continuata apoi cu Wuella, Wuella.

Cum vi se pare noua piesa a Deliei? Va place featuringul dintre ea si Mihai Bendeac?

Citește în continuare

Premiesku - live @Club Midi

Premiesku, adica Livio, Roby si George G mixeaza in premiera in club Midi din Cluj Napoca, vineri, pe 22 februarie 2013 Proiectul muzical romanesc Premiesku, format din Livio, Roby si…

Citeste mai mult