Skip to content

Delia si Mihai Bendeac – Doi in unu (premiera videoclip)

Delia si Mihai Bendeac ne-au pregatit o poveste spectaculoasa pentru videoclipul Doi in unu pe care il vedeti, in premiera, pe Urban.ro!

 

Anul 2013 a inceput in forta cu un single de mare succes pentru Delia! Doi in unu, featuringul cu Mihai Bendeac, a fost foarte bine primit de publicul din Romania si a strans aproape 4 milioane de vizualizari pe youtube intr-un timp scurt.

Si pentru ca Doi in unu are un mesaj special, videoclipul nu putea fi mai prejos! Delia a decis impreuna cu echipa ei sa realizeze ceva unic in Romania, mai mult decat un clip, un film in 3 minute! Delia este doi in unu intr-un videoclip interactiv, unde cei care acceseaza canalele oficiale de youtube au posibilitatea de a alege singuri modul in care se termina povestea.

Videoclipul a fost realizat de echipa CevaDeVis, inclusiv colegul Bimus (Valentin-Narcis Sturzu). PLAY!

Filmarile clipului au avut loc la Minuzzo. Make-up artist a fost Ana Mironescu, iar de transformarea Deliei s-a ocupat Georgeta Popovici. Vezi AICI alte poze cu metamorfoza spectaculoasa a Deliei!

Cel mai recent videoclip lansat de Delia a fost Ia-ma de manaimnul unei campanii desfasurata de Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si este dedicat luptei pe care acestia o poarta in fiecare zi cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jur, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact. 

Tu ce final ai ales pentru clipul Doi in unu?

Citește în continuare