Skip to content

Delia s-a transformat in barbat (poze)

Delia a filmat saptamana trecuta videoclipul celui mai nou single al sau „Doi in unu”, un featuring cu Mihai Bendeac. Si cum artista nu este o straina a transformarilor, aceasta a decis sa intre in pielea unui barbat.

Pentru o colaborare atat de speciala, Delia si Mihai Bendeac au pregatit un videoclip foarte interesant pentru Doi in unu. Featuring-ul a fost foarte bine primit de public iar Delia a decis sa incerce o transformare spectaculoasa, o metamorfoza intr-un personaj masculin, conturat puternic.

Felul in care este structurat videoclipul este unic in Romania, iar cei care vor intra pe canalele oficiale de youtube, vor avea posibilitatea de a alege singuri modul in care se termina povestea.

Fotografiile de mai jos au fost realizate de Dimitri Caceaune, iar art director a fost David Gal. Sunt sigur ca stiti melodia dar hai sa ii mai dam un PLAY, o merita!

Lansarea videoclipului Doi in unu va avea loc saptamana viitoare. Pana atunci, va puteti bucura de cel mai recent clip al sau, imnul unei campanii desfasurata de Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si este dedicat luptei pe care acestia o poarta in fiecare zi cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jur, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact. Vezi AICI Ia-ma de mana!

Pe langa asta, avem un material Then & Now cu Delia, o retrospectiva a carierei sale, a schimbarilor de look pe care le-a avut de-a lungul timpului. Iata ca mai adaugam inca o serie de poze la cea existenta deja. 

Ce parere ai de transformarea Deliei?

Citește în continuare