Skip to content

Delia – Vreau la tara (Videoclip nou)

Dupa ce a lansat piesa “Ramai”, in colaborare cu The Motans, iata ca Delia revine la inceput de vara cu un single inedit, dar si cu un videoclip pe masura. “Vreau la tara” este un cantec vesel, ce reda atmosfera unei zile petrecute la tara, in mijlocul naturii, alaturi de prieteni si cu chef de distractie.

Muzica si textul sunt semnate de Delia, Alex Cotoi si Mircea Baniciu. Piesa contine si un sample din “Vara la tara” a lui Mircea Baniciu, pe versurile lui George Toparceanu.

Videoclipul a fost filmat in Gradina Vlahiia, fiind regizat de Alex Ceausu si produs de Alex Cotoi, cel cu care Delia a mai colaborat si pentru “Acadele”, “Despablito” sau “Du-te-ma”.

In “Vreau la tara”, Delia se distreaza ca in adolescenta, se relaxeaza, admira peisajul si se distreaza nu oricum, ci intr-un bolid atipic, cu o singura roata, mai precis o roaba traditionala.

Pe langa bandul Deliei, in clip mai apar si sora artistei, Oana, dar si Vlad Dragulin, coprezentator la X Factor, cel care a mai aparut si in videoclipul piesei “Despablito”.

Echipa de beauty a Deliei a fost formata din Alex Abagiu (make-up), Camelia Negrea (hair) si Hilke Muslim (tinute).
 

Citește în continuare

Robbie Williams la Untold 2019

Editia aniversara Untold aduce noi si noi surprize. Organizatorii festivalului au anuntat de curand ca la Cluj va concerta si Robbie Williams, artistul britanic intrat in Cartea Recordurilor cu 1.6…

Citeste mai mult