Skip to content

Departe de centru, Aproape de oameni – Teatrul Masca are spectacole de week end in mijlocul bucurestenilor. Spectacolele incep pe 6 august si sunt pana pe 4 septembrie

Teatrul Masca merge in mijlocul bucurestenilor cu o serie de spectacole de weekend in cadrul proiectului “Departe de centru, Aproape de oameni”.

Proiectul isi propune sa ofere locuitorilor din cartierele aflate in proximitatea sediului treatrului (Militari, Crangasi, Drumul Taberei si Giulesti) posibilitatea de a vedea o suita de spectacole prezentate de o parte a institutiilor culturale bucurestene, atat cele subventionate de PMB, cat si cele independente: Teatrul Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Compania ,,Scuze, noi”, Teatrul Vasilache, Compania Unfortunate Thespians, Asociatia cu timp pentru cultura, Teatrul Masca si folkistii Marius Matache si Teddy Tudoroiu.

Primul weekend al proiectului inseamna si primele doua spectacole care se vor juca in ”Amfiteatrul Lacatelor de Dragoste”.  

Sambata 6 august, 19.30 – Teatrul Arte dell Anima- “Improfix” – Improvizatia este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginatiei si al abilitatilor actoricesti. Un spectacol de improvizatie nu presupune nimic altceva decat niste actori carismatici, o bucatica de scena si multa disponibilitate, iar din partea publicului putina dorinta de a participa la crearea magiei si a bunei dispozitii, spune Mihaela Sirbu cel mai titrat coach de impro din Romania.

Duminica 7 august, 19.30 – Teatrul Coquette – “Doamne, ce zile minunate!” La 60 de ani de la publicarea ultimei variante, piesa lui Samuel Beckett Oh, les beaux jours continua sa fie fascinanta prin umorul si adancimile reflexive ale unui nou tip de individ care legitimeaza absurdul: omul contemplativ. O femeie sta ingropata intr-o movila de pamant si-si vorbeste viata in loc de a o trai. Ea, impreuna cu partenerii de scena, traieste numai pentru si prin spectatorii pe care uneori ii abordeaza ironic si tandru. Ea e doar un personaj ale carui persoane traiesc in fiecare spectator.

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a teatrului (rezervari si informatii la 0733.048.516) pe www.masca.ro veti gasi programul complet si link-uri catre cumpararea de bilete.

Citește în continuare