Skip to content

Designerii romani fac senzatie peste Ocean

Se intampla o data, te gandesti ca a fost vorba despre un accident fericit sau un item vestimentar bine plasat de un stilist prietenos. I se intampla aceluiasi designer de mai multe ori, te gandesti ca e vorba de continuitate.

 

Insa cand tot mai multe creatii made in Romania ajung pe trupurile si-n garderobele vedetelor internationale, e clar : avem de-a face cu un trend. Maria Lucian Hohan a deschis portile succesului pe scara larga, creatiile ei fiind transformate in IT items de catre vedete precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Christina Aguilera, Taylor Swift sau Jennifer Hudson.

Ele au ales sa-i poarte rochiile vaporoase pe coperte de reviste, la ceremonii de decernare a premiilor Grammy sau Emmy si chiar la receptii la Casa Alba.

N-a durat mult pana cand vedetele pop cu look provocator au descoperit corsetele si hamurile Murmur. Britney Spears a fost prima cantareata de top care a purtat un corset creat de Andreea Badala, in noul ei videoclip “Work Bitch”.
Doar cateva zile mai tarziu, Lady Gaga i-a calcat pe urme, postand pe Twitter o fotografie in care poarta o pereche de leggings by Murmur.

Ingrid Vlasov, Dinu Bodiciu, Stephan Pelger si Rhea Costa au inceput sa “bifeze” si ei aparitii in garderobele celor mai sexy & controversate dive straine, dovada clara ca avem de-a face cu un val de interes.

Designerii romani au prins un avant greu de oprit printre vedetele de top – si aceasta noua “obsesie” nu pare sa se atenueze prea curand. Destul de firesc, avand in vedere ca ofera o alternativa fresh si chiar mai accesibila la casele deja consecrate si, fiind o industrie locala in plina ascensiune, e mereu loc de surprize.

 Vedeti aici toate tinutele MURMUR purtate de Britney Spears in clipul Work Bitch.

Citește în continuare