Skip to content

Diana Dondoe pentru Louis Vuitton si Elle Spania

Diana Dondoe este unul dintre cele mai apreciate modele romance, defiland sezoane de-a randul pe catwalk-ul saptamanilor modei internationale sau imprumutandu-si imaginea multor branduri renumite. 

 
Insa Diana este la fel de renumita pentru expresivitatea din pictorialele pe care le realizeaza in cele mai importante reviste de moda. De la Harper’s Bazaar si pana la Elle si Vogue, Diana Dondoe a zambit de pe toate copertele. 
 
Cel mai recent pictorial pe care l-a realizat este pentru numarul din iunie al editiei spaniole ELLE. Fotografiata de Santiago Esteban, in fata camerei Diana Dondoe joaca rolul unui star de cinema, permanent pe drumuri, intre platouri de filmare si petreceri selecte. 
De la femeie aviator la hippioata din anii 70, in aceasta dinamica, intotdeauna ii sunt aproape gentile si valizele Louis Vuitton. 
 

HERITAGE. A journey through time. from Santiago Esteban on Vimeo.

“Heritage by Louis Vuitton” este numele clipului pe care Louis Vuitton si Elle Spania l-au realizat cu ocazia acestui editorial, un film foarte frumos, cu ajutorul caruia brandul francez isi expune, inca o data, renumele de brand ‘timeless’.
Iar noi ne bucuram ca au ales sa faca asta folosind-o pe Diana Dondoe…
 
Este Diana Dondoe unul dintre modelele voastre preferate?
 

Citește în continuare