Skip to content

Dior Beauty girl: Natalie Portman

  • envelope icon

Natalie Portman o inlocuieste pe Monica Bellucci, devenind in acest sezon imaginea liniei de cosmetice a casei Dior. O alegere menita parca sa o impace pe proaspata mamica. 

Era in pragul Oscarurilor cand scandalul cu John Galliano a inceput. Presa internationala si opinia publica il blama pe acesta pentru ofensa adusa evreilor, casa Christian Dior, a carui designer Galliano era, inlaturandu-l temporar. Tot in acel moment, Natalie Portman, despre care se stia ca trebuie sa poarte pe covorul rosu al premiilor Oscar o rochie Dior, a renuntat declarand ca nu poate trece cu vederea afirmatiile creatorului de moda, ea insasi fiind evreica. 

Astazi scandalul a fost uitat, John Galliano a fost inlocuit cu un alt designer la conducerea Dior si o era din moda s-a incheiat. Dar o alta a inceput, Natalie Portman acceptand propunerea Dior de a fi imaginea Dior Beauty, linia de cosmetice a marelui imperiu cladit de creatorul de moda Christian Dior. 

Propunerea Dior Beauty se invarte in jurul nuantelor neutre si naturale, bejurilor si marourilor fiindu-le alaturate rozuri si movuri prafuite. Machiaj natural si liminos, perfecte pentru o femeie matura, adica increzatoare pe feminitatea sa. 

Cum vi se pare Natalie Portman in aceasta campanie si cum va regasiti stilul in propunerile Dior Beauty? 

 

Daca Natalie Portman este imaginea Dior Beauty, Megan Fox este pentru Emporio Armani Beauty si Rihanna pentru Armani Underwear… 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *