Skip to content

Discursul emotionant al lui Jared Leto in memoria victimelor atentatelor de la Paris (video)

Solistul trupei 30 Seconds to Mars a sustinut un discurs emotionant aseara la American Music Awards in memoria celor care si-au pierdut viata in urma atentatelor de la Paris de pe 13 noiembrie.

 

Jared Leto a mentionat faptul ca anul acesta trupa sa se afla intr-un turneu prin Europa si pentru ca voiau sa cante neaparat si la Paris, unul din orasele lor preferate au organizat un concert ad-hoc chiar la The Bataclan, teatrul in care au fost anentatele din 13 noiembrie.

Era un loc frumos, pasnic si de neuitat. Ce diferenta poate face o zi. Sapte luni mai tarziu, acelasi loc era sub atac. Unul din atacurile teoriste din Paris care au schimbat lumea pentru totdeauna. 129 de oameni nevinovati au murit, iar sapte miliarde de oameni vor fi marcati de aceasta tragedie fara sens.

Astazi onoram victimele actelor de o violenta inimaginabila din Paris si din intreaga lume. Franta conteaza, Rusia conteaza, Siria conteaza, Mali conteaza, SUA conteaza. Intreaga lume conteaza si pacea chiar este posibila, a declarat Jared Leto.

La final, Jared Leto a invitat-o pe scena pe Celine Dion care a cantat un cover emotionant dupa piesa Hymne A L\’amour (Imnul Iubirii), al celebrei cantarete de origine franceza, Edith Piaf.

Vezi lista castigatorilor la American Music Awards 2015!

Citește în continuare