Skip to content

Diseara facem live blogging la Romanian Music Awards 2011 / RMA 2011!

CLICK AICI pentru LIVE BLOGGING / ROMANIAN MUSIC AWARDS 2011!

RMA 2011 se pare ca este unul dintre cele mai asteptate, promovate si importante evenimente muzicale din Romania! Creaza controverse, discutii, polemici si nu in ultimul rand aplauze si laude. Este totusi un spectacol mai mult decat o competitie, sa fim seriosi 🙂

Anul acesta se anunta, ce-i drept, multe show-uri live de exceptie si aparitii care mai de care. Mai toate numele mari ale industriei muzicale romanesti vor urca pe scena din Brasov, de la Inna la Akcent, ROA, Smiley sau Guess Who. Un mix muzical pentru toate urechile, ce mai.

Dupa ce v-am prezentat lista nominalizarilor, i-am luat la intrebari pe Puya si Cosmina, v-am tinut la curent cu desfasurarea voturilor, v-am prezentat cine canta la RMA 2011 si ne-am declarat mai mult sau mai putin preferatii a venit si timpul sa anuntam live-bloggingul de anul acesta.

Edi, Bimus si Anca joaca anul asta in deplasare si ne vor lovi cu informatii si materiale fresh chiar din Piata Sfatului din Brasov in timp ce eu si fratele Vali ramanem pe baricade in Bucale sa va live-blogguim! Pentru mine este primul maraton de genul, deci sper sa am ceva pumni stransi in jurul meu 😀 Si un frappe tare-n ness. So…

Cine vrea RMA 2011? Ne vedem diseara aici? Pe la ora 20 deschidem articolul, bagam link-ul de live streaming si dam blana la comentarii!

Cine e cu noi strigaaa OO!

Citește în continuare