Skip to content

Diseara: live-blogging Eurovision Romania 2010!

Pregatiti-va popcornul, semintele si sticla de Cola, fiindca diseara vom face pentru al 3lea an la rand live-blogging de la preselectia nationala pentru Eurovision! Si ce alta locatie mai potrivita putea fi gasita pentru a se tine acest concurs decat Circul Globus?

Si in acest an am primit acreditare de la TVR si colegii Bimus si Valy vor fi prezenti acolo pentru a face numeroase poze si isi vor ciuli urechile la orice detaliu din Camera Verde, sa ne tina la curent cu tot ceea ce se intampla acolo… iar eu si Adi vom face live-blogging si ne vom conversa cu voi prin comentarii (poate depasim cu ocazia asta recordul de anul trecut, tot de la finala Eurovision? 920 de comentarii stranse in 3-4 ore? sunt sigura ca multi dintre voi veti sta acasa, multumita vremii mirobolante de care avem parte… ).

Valentina Pelinel si Horia Brenciu vor fi gazdele showului, iar Gianina Corondan va fi in Camera Verde.

Pentru prima data, cele 16 piese finaliste vor primi note din partea a cinci jurii de specialisti din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova. Aceste note vor conta pentru 50% (restul de 50% fiind in functie de voturile telespectatorilor – nu uitati ca in acest an votarea va fi GRATUITA).

Acestea fiind spuse, ne (re)citim in seara asta, de la 9 la miezul noptii. 🙂

Citește în continuare