Skip to content

Diseara: live-blogging la Eurovision 2012!

UPDATE: Intra AICI sa comentam impreuna finala Eurovision 2012, intr-o sesiune de LIVE-blogging!

 

Diseara urmarim si comentam impreuna finala Eurovision 2012 ce va fi transmisa in direct de la Baku, Azerbaidjan incepand cu orele 22:00! Live-blogging pe Urban.ro!

 

26 de tari au intrat in marea finala Eurovision 2012 iar miza este uriasa: trofeul pentru cel mai bun cantec european si expunere in fata a peste 125 de milioane de oameni care urmaresc concursul plus promovarea de dupa!

Voturile pentru Eurovision 2012 se impart 50/50 intre juriul national al fiecarui teritoriu si voturile publicului prin telefon. Liniile vor fi deschise pentru 15 minute dupa ce ultima melodie din concurs este cantata.

Transmisiunea in direct a finalei incepe la orele 22:00 pe TVR1! Va asteptam sa comentam impreuna show-ul si tot ce se intampla la Baku, inclusiv aparitia Romaniei cu Mandinga – Zaleilah, videoclip lansat in premiera pe Urban.ro!

Daca nu stiti care sunt finalistii – AICI puteti asculta toate melodiile calificate in finala, in ordinea in care vor intra in concurs! Mandinga a trecut fara nicio problema de prima semifinala si suntem favoriti la marele trofeu alaturi de Suedia si Rusia!

Facem live-blogging incepand cu 21:30 iar la 22:00 incepe finala! Aflam impreuna daca trofeul Eurovision 2012 vine la Bucuresti anul asta?

Citește în continuare