Skip to content

Diseara: live-blogging la Romanian Music Awards 2012!

Romanian Music Awards 2012 va avea loc in seara asta la Craiova iar noi va asteptam sa comentam impreuna showurile de pe scena din Piata Mihai Viteazu intr-o sesiune de live-blogging!

Music Channel transmite, in seara asta, de la orele 19:00, a 10a editie Romanian Music Awards. Anul asta, evenimentul a ajuns din nou la Craiova, dupa ce anul trecut s-a oprit in Brasov.

Diseara, incepand cu orele 18:30, pariurile si comentariile incep pe Urban.ro intr-o sesiune de live-blogging in care colega Alexandra va comenta tot ce se intampla acolo. Pe pagina de Facebook Urban.ro il veti gasi pe Pandutzu care va comenta si el evenimentele din Piata Mihai Viteazu din Craiova!

Delegatia Urban.ro e formata din colegii Bimus si Dada, alaturi de mine. In aceasta dimineata plecam spre Craiova unde vom asista la marele show, singurul eveniment oficial de genul asta recunoscut de toata industria romaneasca.

Eu voi posta poze in timp real pe Facebook si pe site si voi da detalii din culise si din zona artistilor si a presei. Bimus va face poze frumoase pe toata durata showului, inclusiv pe covorul rosu. Colega Dada va arunca un ochi critic fetelor care se vor imbraca urat pe scena si pe covorul rosu.

Asadar, echipa Urban.ro e pe baricade incepand cu orele 19:00 intr-o sesiune de live-blogging, asa cum am facut in fiecare an – anul trecut am strans aproape 1400 de comentarii! Vom comenta impreuna castigatorii, prezentatorii, deschiderea si toti cei 35 de artisti prezenti si nominalizati.

Voi ati votat? Cine credeti ca va lua cele mai multe premii? Vezi AICI o lista cu artisti care vor urca pe scena RMA 2012!

Citește în continuare