Skip to content

Disney a facut o surpriza unui fan aflat pe patul de moarte si i-a oferit in avans vizionarea ultimului Star Wars

Cu trei saptamani inainte de premiera mondiala, ultimul film din seria Star Wars a fost vizionat in cadru privat intr-o camera din Hopice Rowans din Portsmounth. Totul s-a putut realiza gratie reprezentatilor hospice-ului care au lansat marti un mesaj pe twitter povestind despre un pacient lor care isi traieste ultimele clipe de viata si care isi doreste sa vada filmul, dar e posibil sa nu mai fie in viata la premiera.

Mesajul s-a rostogolit in internet cu mii de retweet-uri pana a ajuns la seful cel mai mare de la Disney, Bob Iger. Aceasta a autorizat vizionarea privata pentru pacientul adult mare fan al seriei Star Wars. Ba mai mult, odata cu reprezentantul Disney care a rulat filmul de pe un computer l-a trimis si pe Chewbacca.

Sigur ca e o intamplare cu un substrat trist, sigur ca studiourile Disney si-au facut indirect publicitate cu acest gest, dar bucuria unui fan britanic care isi traieste ultimele zile internat intr-un hospice e nepretuita.

Intamplarea vorbeste indirect si despre puterea internetului: intre mesajul celor de la Hospice si vizionare au fost mai putin de 72 de ore

Hospice-ul a trimis un comunicat de presa post eveniment, care contine si multumirile fanului care a putut vedea filmul alaturi de familia sa.

In comunicat, e mentionat “stiu ca Disney practic a mutat muntii pentru mine si ca traiesc o situatie dureroasa, dar aceasta intamplare mi-a adus mie si familiei mele o mare bucurie.”

Actorii din Star Wars au comentat intamplarea, salutandu-l pe fanul care a beneficiat de o vizionare privat chiar inaintea lor

Mark Hamill, actorul care il interpreteaza pe Luke Skywalker a scris pe twitter “sper ca pacientului de la Rowan Hospice i-a placut filmul si ca –a bucura ca l-a vazut inclusive inaintea noastra.

Iar Greg Grunberg a catalogat gestul celor de la Disney drept “Magnific”.

Ultimul film din seria Star Wars va putea fi vazut incepand cu 20 decembrie, inclusiv in Romania.

Citește în continuare