Skip to content

DJ Project & Adela Popescu – Vraja ta (single nou)

DJ Project & Adela Popescu au lansat un nou single despre care ei spun ca va fi urmatorul hit al primaverii. Vraja ta e o piesa de dragoste iar DJ Project si Adela cred ca este melodia perfecta pentru Valentine’s Day.

Despre noua lor piesa, Adela Popescu a declarat:

Vraja ta va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere în ea. Este o piesa foarte pozitivă si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day.

Play here!

Atat DJ Maxx cat si DJ Gino Manzotti au mare incredere in noul lor single, mai ales ca au primit aprecieri din partea tuturor celor care au ascultat-o pana acum.

La fel ca orice alta melodie marca DJ Project si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o – clar va fi un hit al acestei primaveri, declara DJ Maxx.

Prima piesa pe care DJ Project au lansat-o alaturi de Adela a fost Bun ramas, melodie care a fost unul dintre hiturile anului trecut, ei primind si premiul pentru Best Group la Romanian Music Awards care au avut loc la Craiova. De altfel, DJ Project & Adela au facut si un show foarte bun pe scena premiilor RMA 2012, alaturi de Giulia, fosta voce a grupului, Connect- R sau Alex Velea.

Cum vi se pare noua piesa DJ Project? Credeti ca va ajunge hit, asa cum sustin baietii si Adela?

Citește în continuare

Benetton - campania primavara 2013

United Colors of Benetton este acel brand din moda care surprinde sezon de sezon cu campaniile sale publicitare. Deloc extraordinare din punctul de vedere al fotografiei, dar puternice prin mesaj. …

Citeste mai mult