Skip to content

DJ Sava & Faydee – Love in Dubai (videoclip nou)

DJ Sava si Faydee si-au unit fortele pentru un potential hit de vara – Love in Dubai. Asa cum era de asteptat, videoclipul include imagini din Dubai si o idila intre Faydee si o frumoasa blonda.

“Piesa realizata impreuna cu FAYDEE, Love In Dubai, vine dupa seria colaborarilor cu Raluka, Misha, Connect-R, Alina Eremia si fiind un artist de renume international, ma onoreaza. Imi arata ca muzica romaneasca este de calitate si cu mare potential international. Iar colaborarile surpriza nu se incheie aici”, a declarat Sava.

Piesa “Love In Dubai” imbina perfect sound-ul de club cu cel de radio. Colaborarea cu Faydee, australianul devenit cunoscut in Romania si in strainatate dupa mega succesul “Laugh Till You Cry” feat Lazy J, care a adunat peste 50 milioane de vizualizari pe YouTube, a venit firesc, cei doi artisti colaboreaza cu aceeasi casa de discuri – Cat Music.

Love in Dubai mi-a placut de la primul play. DJ Sava este unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producatori din Romania si toate piesele semnate de el au devenit hit-uri, deci am acceptat colaborarea imediat. Va promit ca o sa dansati in vara aceasta pe LOVE IN DUBAI”, a declarat Faydee.

 

Faydee a lansat recent un alt single, Legendary, dupa ce anul trecut l-am ascultat cu Sun Don\’t Shine. Pe DJ Sava l-am gasit in topul celor mai difuzate piese de pe 2015 cu Bailando, iar de la inceputul anului si pana acum l-am vazut in topuri cu Dulce amar, o colaborare cu Alina Eremia si What’s Up. 
 
Va place featuringul DJ Sava- Faydee?

Citește în continuare