Skip to content

DJ Sava & Irina Rimes – I Loved You (videoclip nou)

  • envelope icon

DJ Sava colaboreaza cu cea mai noua voce din muzica romaneasca – Irina Rimes, si impreuna lanseaza piesa I Loved You, direct cu un videoclip filmat in SUA.

O coproductie Cat Music – Quantum Music, single-ul I Loved You este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, Visele, piesa cu care moldoveanca a cucerit topurile muzicale.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood.

In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul Love in Dubai, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului Fabrica de staturi, iar in urma cu 3 luni a lansat hitul Visele, care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

Cum vi se pare noua lor piesa?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *