Skip to content

DJ Sava & Irina Rimes – I Loved You (videoclip nou)

DJ Sava colaboreaza cu cea mai noua voce din muzica romaneasca – Irina Rimes, si impreuna lanseaza piesa I Loved You, direct cu un videoclip filmat in SUA.

O coproductie Cat Music – Quantum Music, single-ul I Loved You este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, Visele, piesa cu care moldoveanca a cucerit topurile muzicale.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood.

In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul Love in Dubai, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului Fabrica de staturi, iar in urma cu 3 luni a lansat hitul Visele, care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

Cum vi se pare noua lor piesa?

Citește în continuare