Skip to content

DJ Training

Florin tocmai mi-a trimis un comunicat de presa referitor la un training de dj, o initiativa foarte buna zic eu… Niste cursuri care se vor tine in perioada 17-20 octombrie, organizate de catre DjSuperStar, unde vor preda:

Florin Grozea (Hi-Q)
Freaka da Disk (Petre – Parazitii)
Dj Optick (Bogdan Moldovan)
Dj Raoul (Raoul Russu)

Florin Grozea, Freaka Da Disk, Dj Optick, Dj Raoul

Sper ca nu mai este nevoie de nicio prezentare iar numele lor vorbesc de la sine, acesti artisti avand ani buni de experienta si recunoastere in industria muzicala romaneasca…

Inscrierile s-au facut pana pe 1 octombrie, iar limita a fost de 10 persoane. Cei inscrisi vor invata in aceasta perioada cele mai importante elemente ale activitatii pe care isi doresc sa o practice. Cursurile se vor tine in afara capitalei, intr-o vila aflata la 100 de km de Bucuresti. La sfarsitul acestui training, cei care au urmat cursul vor primi acreditare recunoscuta in UE pentru desfasurarea activitatii de dj, de catre cadrul CPPC („Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura”).

Eu una sunt de acord cu ce a declarat Florin referitor la acest training:

Îmi place initiaţiva! Avem nevoie de cursuri de specializare, avem nevoie de atitudine profesionistă şi de artişti cu experienţă care să-i îndrume pe cei aflaţi la început de drum. Ei sunt viitorul şi e datoria noastră să le arătăm un drum. Cel bun.

Bafta cursantilor, si sper sa fie pe viitor cat mai multe traininguri de acest gen 🙂

Poze via Florin, 20CMRecords, Dj Optick, si Suceava.

Pentru mai multe detalii, va recomand site-ul celor care se ocupa de acest eveniment: DjSuperStar.

Citește în continuare

September in Romania

Pentru toti iubitorii de cluburi avem o super veste primita fresh de la Roton:September, cea mai tare artista din Suedia si unul din numele importante ale momentului in muzica dance…

Citeste mai mult