Skip to content

DOC: Lansare „Scapat de sub control” (foto, video si recenzie)

Aseara in Silver Church au fost foarte multi oameni bolnavi care au venit la DOCtor cu speranta ca vor fi vindecati de virusul HH (hip-hop)… Nu am mai vazut atat de multa lume la un concert de la lansarea albumului „Ramanem Prieteni” al lui Spike (diferenta e doar la capacitatea cluburilor)

Dar sa incepem cu inceputul… S-a intamplat pe 10.10.2010: lansare album DOC – Scapat de sub control. Am ajuns in jur de 9 si ceva in fata la Silver Church unde o mare de oameni astepta sa intre la unul dintre cele mai tari concerte de hip-hop de anul acesta. O multime de nume mari pe afis, o multime de nume mari stand la coada sa intre, o multime de nume mari in interior. 🙂

In Silver Church, pe langa DOC si invitatii lui, am mai vazut si o mare parte din gasca Okapi: Agresiv, Maximilian, Guess Who, Junky, Motzu si arbitrul din reTU-r – Griffo. 🙂 Clubul a fost neincapator, a fost arhiplin si au mai ramas extrem de multi afara, nu au mai avut loc.

Introducerea a fost facuta de Teo (ex Deko) cu un stand up misto, dupa care biserica argintie a inceput sa fie zguduita de rimele greilor de pe scena. DOC si compania au dat in microfoane atat piese noi cat si piese vechi pe care publicul le-a savurat cu cea mai mare placere. Nu vreau sa insir un setlist pentru ca oricum s-a dat si freestyle, s-au facut combinatii, s-au mixat piese noi si piese vechi. Daca esti consumator de rap autohton nu trebuia sa lipsesti aseara. Desi a inceput ceva mai tarziu decat se programase, concertul a tinut foarte mult iar noi ne-am simtit foarte bine si am petrecut si dupa terminarea lui. Am plecat pe la ora 4 de acolo.

Toti cei intrebati cum li s-a parut au avut acelasi raspuns: MAXIM, AM SPUS! (FOARTE TARE). Concluzia e una singura: am fost scapati de sub control, am mers la DOCtor si in loc sa fim vindecati am plecat toti infectati cu virusul HH. ;). Thumbs up pentru artistii de pe scena, si un 10 + pentru organizatori.

In continuare va lasam cu cateva poze realizate de colegul Bimus si un playlist cu inregistrari facute video facut de mine (celelalte le-am scos la rugamintea baietilor de la FacemRecords – vor avea ei materiale la calitate buna…. Enjoy!

Credit foto: Monden.info Fotograf: Valentin-Narcis Sturzu

Citește în continuare

Album Ad Litteram: Rani Cicatrizate

Albumul "Rani Cicatrizate" semnat Ad Litteram este al 5-lea material dupa "Procesul creatiei" (2002), "Stalpul societatii" (2003), "De aici incepe totul" (2006 - maxi single) si "Pana la ultima suflare"…

Citeste mai mult