Skip to content

Doua autocare pline cu tranceri pleaca maine din Bucuresti la A State of Trance 600 Sofia

Vineri, 8 martie 2013, Armeec Arena din Sofia, Bulgaria gazduieste al cincilea eveniment din cadrul turneului mondial A State of Trance 600. Vom fi si noi acolo, impreuna cu alti o suta de tranceri inraiti din Romania ce participa la #RomanianExpedition.

 

Initiativa de a aduna, sub egida TrancENDancE, familia trance din Romania pentru ASOT 600 Sofia apartine baietilor de la Snatt & Vix, iar prietenii de la Vibe FM sunt parteneri media ai excursiei. Doua autocare pline vor parasi maine Bucurestiul si se vor indrepta spre capitala Bulgariei, acolo unde, incepand cu ora 22:00, vor mixa Armin van Buuren, Dash Berlin, Dennis Sheperd, Ferry Corsten, Myon & Shane 54 si Ruben de Ronde.

Imaginati-va doua autocare pline cu tranceri, gata sa ia cu asalt Armeec Arena, locatia care maine seara va fi epicentrul muzicii trance. Evenimentul este organizat de Armin van Buuren, ALDA Events, Armada Music si David Lewis, impreuna cu promoterul local Yalta Club. La petrecere sunt asteptatii mii de fani ai genului trance din Bulgaria, Grecia, Romania, Serbia, Macedonia, Albania și Turcia.

A State of Trance 600 Sofia este evenimentul cu numarul 5 al turneului mondial A State of Trance 600, turneu cu care Armin van Buuren a ajuns pana in momentul de fata in Madrid, Mexico City, Sao Paolo si Minsk (in aceasta seara). Dupa Sofia, urmeaza, pana pe 6 aprilie, Beirut, Kuala Lumpur, Mumbai, Miami (la Ultra Music Festival 2013), Guatemala City, New York si, le grand finale, Den Bosch (Olanda).

Evenimentele A State of Trance sunt unice. Din prima secunda si pana in ultima, DJ-ii dau tot ce-i mai bun din ei. Nu exista warm-up si after, ci numai seturi de main. Abia astept ziua de maine. Participarea la ASOT 600 este visul oricarui fan al muzicii trance, iar aceasta expeditie este un bun prilej de reuniune pentru familia trance din Romania.

Timetable ASOT 600 Sofia:

  • 22:00-23:15 – Ruben de Ronde
  • 23:15-00:30 – Myon & Shane54
  • 00:30-02:00 – Ferry Corsten
  • 02:00-04:00 – Armin van Buuren
  • 04:00-05:30 – Dash Berlin

Plecarea se va face maine, la 12:30, din zona Garii Baneasa. Ne vom intoarce de la Sofia imediat dupa terminarea evenimentului. Trebuie sa mentionam ca excursia a fost pusa la cale de cei de la TrancENDancE, insa costurile sunt suportate de participanti.

Ati fost vreodata la un eveniment A State of Trance?

Citește în continuare