Skip to content

Drake lanseaza If You\’re Reading This It’s Too Late

Drake a luat o pagina din cartea de marketing a lui Beyonce si a lansat If You\’re Reading This It’s Too Late. Rapperul din Toronto si-a luat fanii prin surprindere si a venit cu short-film, Jungle si un intreg mixtape.

Noi ne asteptam ca rapperul sa lanseze macar un nou single dupa ce Jungle a aparut pe net, insa Drake se pare ca vrea sa tina lumea in sah pana cand va lansa Views from the 6.  Miscarea a fost oricum foarte buna, pentru ca deja predictiile in vanzari spun ca rapperul canadian va reusi sa vanda peste 500 de mii de copii, ceea ce inseamna ca va egal clasatul pe locul doi in vanzari pentru prima saptamana din ultimul an, in mai putin de patru zile. Cele mai mari vanzari le-a avut Taylor Swift cu discul 1989, care a s-a vandut in peste 1.287 de copii in primele sapte zile, fiind lansat intr-o zi de luni si deci prinzand o intreaga saptamana.  

>

 

Unele voci din industrie speculeaza ca desi acesta e prezentat ca un mixtape, ar fi un album in toata regula, iar Drake l-a lansat pentru a putea sa incheie socotelile cu Cash Money, pe fondul divergentelor dintre Lil Wayne si Birdman. Teoria ar putea fi adevarata, pentru ca la finalul anului trecut, rapperul anunta ca noul sau album se intituleaza Views from the 6, iar primul single a fost 0 to 100/The Catch Up, care a ajuns pe locul 35 in Hot 100 si pe 7 in Rhythmic.

Voi ati ascultat mixtape-ul? Cum vi se pare?

Citește în continuare