Skip to content

Drei Ros feat Akon – Criminal Minded (premiera single nou)

O piesa in colaborare cu Akon se lanseaza in premiera pe Urban.ro. Drei Ros a colaborat cu faimosul cantaret si producator american pentru single-ul Criminal Minded!

 

Drei Ros a participat anul trecut cu piesa Windin la concursul organizat de Akon, si anume Akon Hitlab. Aceasta a fost aleasa din peste alte 20 de mii de piese reusind astfel sa reziste in competitie 3 etape!

Iata ca de data aceasta Drei revine cu o noua colaborare realizata chiar cu Akon. Piesa se numeste Criminal Minded si este produsa de Cool & Dre, de mix/master ocupandu-se JD Feighner.

Sa-l aplaudam pe Drei si sa ascultam Criminal Minded. PLAY!

Single-ul este extras de pe materialul lui Drei Ros, 2Lumi 1Life ce urmeaza sa fie lansat la free download pe site-ul oficial al artistului www.dreiros.com, in data de 11.11.2011.

Saptamana trecuta am ascultat Freak Show, in colaborare cu Mo-Man, extrasa de mixtape-ul lui Karie. Iar luna trecuta am avut in premiera videoclipul Crazy feat Diedra.

Si cum pentru prima data un artist roman din sfera hip-hop ajunge sa isi insuseasca imaginea cu superstar ne place sa spunem faptul ca pana in momentul de fata acest feat este o mare realizare! Si ne bucuram si mai tare ca se aude in PREMIERA pe Urban.ro!

Ce ziceti, ar merge pe radiourile romanesti? Va place?

Citește în continuare