Skip to content

Dupa super showul “We Will Rock You”, Loredana Groza va concerta la Beraria H alaturi de Banda Agurida

Dupa o perioada incarcata, in care a lansat un single nou alaturi de trupa Voltaj si a stralucit in rolul “Killer Queen” din cadrul musicalului “We Will Rock You”, Loredana se intoarce cu o noua surpriza. Vineri, 22 noiembrie, sunteti invitati la un alt show de exceptie Loredana & Banda Agurida.

Accesul general se va face incepand cu orele 20:00, showul incepe la ora 23:15, iar after party-ul este asigurat de DJ Not Cool

Incepeti weekendul din saptamana aceasta in forta, iar showul Loredanei este una dintre cele mai bune alegeri. Concertul din Beraria H va incepe la ora 23:15, insa accesul va fi permis inca de la orele 20:00. Pentru ca distractia continua mult in noapte, after party-ul este asigurat de DJ Not Cool.

Costul biletelor este de 130 lei (Categoria A, in fata scenei, cu loc la masa), 85 lei (Categoria B, acces general, cu loc la masa) si 50 lei (Categoria C, partile laterale, cu loc la masa). Mai multe informatii puteti gasi pe iabilet.ro.

Loredana a lansat de curand o piesa noua in colaborare cu trupa Voltaj si a fost “Killer Queen” in musicalul “We Will Rock You”

Loredana vine dupa o perioada plina de evenimente muzicale importante: pe 29 octombrie a lansat o noua piesa alaturi de trupa Voltaj, iar pe 13 si 14 noiembrie a fost parte a “We Will Rock You”, musicalul regizat de Razvan Mazilu si prezentat la Sala Palatului.

Piesa “Dependenta mea” a fost lansata aproape cu o luna inainte de concertul aniversar al trupei Voltaj, Loredana declarand ca isi dorea de mult o colaborare cu formatia care anul acesta sarbatoreste 20 de ani de concerte, muzica si energie. “Dependenta mea” este o declaratie de dragoste care vorbeste despre cum iubirea, dar si muzica, pot crea dependenta.  

Un alt proiect special al Loredanei din aceasta toamna au fost si reprezentatiile de pe 13 si 14 noiembrie, parte a showului “We Will Rock You”, un musical care la noi a fost lansat in aceasta primavara, regia fiind semnata de Razvan Mazilu. “We Will Rock You”, creat de trupa Queen si scris de Ben Elton, se joaca cu mare succes in toata lumea de peste 15 ani.  

Citește în continuare