Skip to content

E oficial! Rihanna vine in Romania! Cat costa biletele?

Dupa ce in ultima vreme au tot existat zvonuri cu privire la un concert Rihanna in Romania, iata ca in sfarsit acestea au fost confirmate azi in cadrul unei conferinta de presa sustinuta de D&D East Entertainment.

Artista din Barbados va concerta la Bucuresti pe 14 august 2016, in Piata Constitutiei . Concertul face parte din turneul ANTI World Tour in care este promovat albumul cu acelasi nume lansat de Rihanna la inceputul acestui an.

Pe 15 si 17 august, tot in Piata Constitutiei va avea loc si Zutopia Music Festival, ce-i va avea ca headlineri pe Steve Aoki si pe Sia.

Biletele si abonamentele se pun in vanzare pe 22 martie 2016 la ora 16:00 in reteaua eventim.ro.

Preturile biletelor pentru concertul Rihanna de la Bucuresti!

Early Bird 1: 151,2 RON

Early Bird 2: 172,8 RON

Acces General: 194,4 RON

Golden Circle: 464,4 RON

Diamond Circle: 572,4 RON

Tribune VIP: 648 RON

Vor exista de asemenea si abonamente de trei zile, atat pentru concertul Rihanna, cat si pentru concertele din cadrul Zutopia Music Festival:

Early Bird 1: 210,6 RON

Acces General: 270 RON

Golden Circle: 518,4 RON

Diamond Circle: 702 RON

Tribune VIP: 712,8 RON

In urma celor intamplate anul trecut la concertul Robbie Williams, organizatorii au anuntat ca vor oferi apa gratuit la acest eveniment.

Pentru ca am primit foarte multe intrebari legate de bilete, zone, abonamente, etc, am facut un articol in care am raspuns la toate.

P.S. Iata ce se poate intampla la un concert Rihanna din turneul ANTI!

Citește în continuare

BIEFF 2016- castigatorii

Buffalo Juggalos, filmul despre fanii trupei rapcore Insane Clown Posse, castiga Marele Premiu! Ca la orice festival reusit, castigatorii sunt in primul rand spectatorii. Iata care sunt filmele premiate anul…

Citeste mai mult