Skip to content

Edward Maya a intrat in Billboard Hot 100

V-am obisnuit deja sa va prezentam in fiecare week-end primele 10 locuri ale unuia dintre cele mai importante clasamente muzicale din lume, Billboard Hot 100. Avem un motiv important sa ne mandrim si sa va dam o stire importanta: dupa succesul O-Zone, inca un produs muzical romanesc a aterizat direct pe locul 93 in topul celor mai ascultate piese pe teritoriul american: Edward Maya feat. Vika JigulinaStereo Love =d> .

Casa de discuri care a licentiat melodia in toata lumea este Cat Music. Iata ce au declarat intr-un comunicat de presa trimis in urma cu putin timp:

A venit si randul Americii sa recunoasca valoarea incontestabila a hit-ului Stereo Love. Astfel, in cea mai recenta editie a prestigiosului clasament american Billboard Hot 100, bazat pe difuzari radio si vanzari, Stereo Love a intrat pe pozitia 93.

Acesta performanta a mai fost atinsa doar de O-zone, Edward Maya si Vika Jigulina fiind cea de-a doua atestare a muzicii romanesti in America, ambele proiecte fiind gestionate de catre Cat Music.

Superhit-ul Stereo love este licentiat de catre Cat Music la cele mai puternice label-uri din tari precum Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia, San Marino, Vatican, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Franta, Benelux, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Orientul Mijlociu, Australia, Asia fiind piesa cu cea mai mare raspandire internationala din Romania.

Maine vom publica si primele 10 pozitii din Billboard. Pana atunci va las sa reascultati Stereo Love, mai jos (are peste 70 de milioane de vizualizari pe un singur cont). Ce ziceti de reusita lui Edward Maya? Cum ar fi sa il vedem in primii 40? 😀

UPDATE: Casa de discuri Cat Music tocmai ne-a informat ca piesa a intrat in heavy rotation pe cel mai important post de radio pe care se difuzeaza muzica mainstream in SUA: Z100. Bravo!

Citește în continuare