Skip to content

Estelle – Thank you (videoclip)

  • envelope icon

Estelle a lansat un nou videoclip, Thank You, piesa compusa de nimeni altul decat Akon. Cel mai probabil piesa face parte de pe noul album al cantaretei R&B, All of Me, care va aparea luna viitoare. Estelle nu prea s-a bucurat de succes la public dupa piesa care a facut-o faimoasa, American Boy.

Thank You este o piesa cu un mesaj puternic, despre femeia care iubeste si care e inselata. Totusi are stapanirea de sine si in loc sa urasca, ii multumeste celui care i-a dat o lectie de viata. Videoclipul mi se pare foarte bun, are poveste, e si bine filmat, imi place mai ales cum e luminata din spate in unele scene si felul in care aceastea subliniaza mesajul versurilor.

Haideti sa urmarim impreuna cel mai nou videoclip semnat Estelle.

Despre noul ei album nu se stiu foarte multe decat ca primul single cu care dorea sa il promoveze, Freak, nu s-a bucurat de un mare succes. Eu cred ca ar merita mai multa atentie, cu piesa asta cel putin imi aduce aminte de stilul lui Sade.

In luna octombrie Estelle lansa o alta piesa, Back to Love, cu un videoclip dragut. Daca vreti sa ascultati si piesa care a pus sub semnul intrebarii succesul celui de-al treilea album Estelle, dati click aici pentru Freak.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *