Skip to content

Elena a plecat de la Mandinga! Cine ii ia locul?

Trupa Mandinga si Elena Ionescu vor continua pe drumuri diferite. Anuntul a venit astazi pe paginile de Facebook, iar trupa a confirmat ca isi va schimba si stilul muzical.

10 ANI FRUMOSI. Un nou drum, un nou inceput. Sufletul meu merge mai departe, daruind prin pasiune si munca, toata dragostea mea pentru muzica! Va iubesc oameni frumosi! Voi reveni imediat cu detalii! Fiti pe faza! a scris cantareata pe Facebook.

Baietii de la Mandinga au anuntat, pe langa faptul ca vor aborda un gen muzical diferit, si numele noii soliste. Barbara, fosta participanta la concursului Vocea Spaniei, este cea care o va inlocui de acum incolo pe Elena Ionescu.

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o alta solista. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, isi va continua drumul intr-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi in limba engleza si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul Pop si R&B (rhythm and blues) cu influente latino. ”Este un proiect care va evolua intr-o alta directie decat cea de pana acum. Elena a fost alaturi de noi 10 ani frumosi, in care am crescut impreuna si, cel mai important, ne-am fost alaturi. Nu vorbim despre o despartire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga si proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”, explica Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Este o despartire pe cale amiabila

Trupa Mandinga si Elena Ionescu au ramas in relatii bune, este o despartire pe cale amiabila. ”A fost o colaborare frumoasa, prima mea experienta in lumea muzicala de anvergura din Romania si nu numai. Am invatat foarte multe si sunt convinsa ca aceasta experienta imi va folosi foarte mult in viitorul meu artistic.”, spune Elena Ionescu.

 

Noua solista, Barbara, a participat la ”Vocea Spaniei 2013”

Trupa Mandinga are un show total nou, iar noua solista este Barbara Isasi, o tanara talentata in varsta de 27 de ani care a participat la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”. Dorim sa ne dezvoltam cat mai mult international. Prietena cea mai buna a noii noastre colege este romanca, iar de aici pana la a o cunoaste pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o auditie, a fost in Romania la noi la studio si am decis toti ca ea este alegerea noastra pentru mai departe.”, declara Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

Barbara Isasi, despre Romania si baieti

„Am luat aceasta decizie pentru ca mi s-a oferit oportunitatea de a continua sa fac ceea ce imi place cel mai mult! Sunt fericita si incantata ca ma aflu aici, unde am posibilitatea sa lucrez cu o echipa minunata. De abia astept sa avem primul show, sa simt energia scenei si a publicului”, declara Barbara Isasi.

NOUA FORMULA A TRUPEI MANDINGA: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percutie (Cuba), Zach la saxofon si la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) si, de asemenea, o noutate in trupa,Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompeta.

Show-ul nou este gata. trupa Mandinga va onora deja mai multe concerte pe final de martie si in luna aprilie, iar lansarea oficiala a noului concept si al noului single vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare. Astazi trupa Mandinga incepe o noua experienta. Fii alaturi de noi si urmareste-ne! ‪#‎unnouinceput‬ ‪#‎mandinga‬ ‪#‎playinghappiness‬

Cea mai recenta piesa lansata de Mandinga a fost o colaborare cu Shift, Cand va fi mai rau, iar in 2014 venea cu Ce poveste, o piesa alaturi de Connect- R.

Ce parere aveti despre aceasta veste?  

Citește în continuare