Skip to content

Elena Gheorghe a cantat desculta in Garajul Europa FM (foto, video)

  • envelope icon

Elena Gheorghe a facut show aseara in Garajul Europa FM! Chiar daca nu au fost multi oameni acolo, artista s-a simtit atat de bine incat a cantat desculta in ultima parte a concertului!

Ne-am bucurat sa o ascultam pe Elena Gheorghe aseara in Garajul Europa FM! A fost unul din numele mari care a pregatit un show live, special pentru cel mai muzical garaj din Romania!

Elena a fost imbracata foarte casual insa avea o pereche de pantofi foarte inalti care au incomodat-o atat de tare la dans incat i-a aruncat la un moment dat si a ramas pentru jumatate de show in picioarele goale.

Artista a cantat foarte bine – de la hiturile ei (balada Pana la stele nu am mai ascultat-o de mult) pana la coveruri (Listen de la Beyonce) si chiar o piesa in aromana, ieri fiind Ziua Nationala a Aromanilor. A dansat, a interactionat cu publicul, chiar daca era putin la numar, speriat probabil de ploaie. A improvizat, venind cu un cover dupa Michel Telo si Ai se eu te pego. Ala a fost momentul culminant al concertului, desi nu era in setlist iar band-ul nu il repetase.

Intre piese, Miss Gheorghe a vorbit cu George Zafiu despre cum a inceput in industria muzicala, despre cum a inceput sa lucreze cu Laurentiu Duta la hiturile Disco Romancing si Midnight Sun si despre faptul ca vrea sa lanseze mult mai multe single-uri pe an. Am auzit live si noul single – Amar tu vida.

Cantareata a avut parte si de o surpriza dulce din partea mamei ei, prezenta la concert. Un tort imens pregatit de aceasta a ajuns pe scena: „Luni a fost ziua de nume a Elenei, iar mama ei m-a rugat sa-i facem o surpriza in direct.”, a declarat George Zafiu.

Pana la urma, tortul a fost impartit cu toti cei prezenti. Nimeni nu a plecat pana nu a gustat din el, i-am cantat cu totii atat Elenei cat si mamei sale La multi ani! Concertul s-a incheiat cu o varianta live a hitului Te Ador si a promis ca va veni cu mai multe melodii in limba romana pe viitor.
 
După show-ul oferit de Elena si trupa ei, Garajul Europa FM se pregateste de un nou concert. Pe 30 mai, baietii de la BERE GRATIS isi lanseaza cel mai nou album acolo.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *