Skip to content

Elena Gheorghe, Claudio Cristo – Perfect Love (piesa noua)

 Astazi, 30 iulie, cand Elena Gheorghe isi sarbatoreste ziua de nastere, lanseaza o noua piesa produsa de Claudio Cristo – Perfect Love.


  

Noul track apare in cadrul Bold Track, noua platforma pentru muzica electronica a celor de la Cat Music. Single-ul Perfect Love e o productie Claudio Cristo si Elena Gheorghe, compus de catre Connect-R, Ciprian Blaga, DJ Sava si George Dobrescu. Claudio Cristo a mai lucrat alaturi de DJ Sava pentru piesa Africa, un single in featuring cu J Yolo.

Se spune ca 30 e numarul creativitatii si al intelegerii depline a menirii personale. Pentru mine, 30 e numarul iubirii. Voi petrece ziua mea de nastere impreuna cu cei dragi, voi primi ganduri frumoase si energie minunata de la toti cei care ma iubesc. Si, mai ales, pe 30 iulie, in ziua in care implinesc 30 de ani, celebrez 11 ani de iubire cu sotul, sufletul, jumatatea mea, Cornel. Lui ii dedic toata bucuria lui 30 iulie si ii ofer \’Perfect Love\’, o piesa despre drumul impreuna si despre cea mai importanta dintre aventuri – dragostea. 30 iulie si 30 de ani. Timpul trece si ne arata mereu ce e cu-adevarat important: \’Perfect Love\’, declara Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe se bucura de succesul noului ei single, Senor Loco, care a ajuns deja in playlisturile din Spania, Mexic si Polonia. In plus, la inceputul acestui an se afla intre favorite datorita colaborarii cu F. Charm la piesa Mama, dupa ce am tot ascultat-o pe radio cu In bucati, piesa lui Glance produsa de Kazibo.

Cum vi se pare noua colaborare a Elenei Gheorghe?

 

Citește în continuare