Skip to content

Elena Gheorghe, concert grandios la Sala Palatului de Ziua Aromanilor

Pe 23 mai 2019, Elena Gheorghe pregateste un show spectaculos pe scena Salii Palatului. Chiar de Ziua Aromanilor, indragita artista promite un concert de zile mari cu muzica si traditie armaneasca, invitati speciali si lansarea unui noi album.

Pe acest nou material au fost incluse 10 piese, atat melodii traditionale, cat si readaptari si piese noi. Pe toate le poti asculta in cadrul evenimentului din 23 mai, cu incepere de la orele 20:00. Biletele au preturi cuprinde intre 35 si 190 lei (earlybird) si se pot achizitiona din reteaua iabilet.ro sau eventim.ro

Cum cea mai recenta piesa a Elenei, “Luna Alba”, a depasit 12 milioane de vizualizari pe YouTube in numai 2 luni, concertul de la Sala Palatului va purta acelasi nume. Artista a declarat ca evenimentul ii este dedicat bunicii ei, cea care a crescut-o si a invatat-o tot ce stie despre traditiile si obiceiurile armanesti.

Spectacolul “Luna Alba” va include piese noi sau mai vechi, dansuri traditionale, un show vizual de exceptie, dar si cativa invitati speciali.

Alaturi de Elena Gheorghe vor canta Gicu Coada, formatia Steaua di Vreari, Sirma Guci, ansamblul Vanghilizmo, Hari Gromosteanu si Marius Costea. Cu primii doi, artista a mai colaborat si in 2008 atunci cand a lansat primul ei album de muzica aromana.

Daca vrei sa te bucuri si tu de un spectacol de muzica si traditii armanesti, dar si sa asculti hituri precum Pamporea, Un trandafil creasti la firida mea, Opa, opa, Ela Ela sau Luna Alba”, ia-ti bilet la concertul de pe 23 mai 2019.
 

Citește în continuare