Skip to content

Elena Gheorghe – Perna mea (videoclip nou)

Perna mea este cea mai recenta piesa lansata de catre Elena, cu un videoclip inspirat din filmul Dirty Dancing, din care nu lipsesc petrecerea, berile si dansurile provocatoare.

“Dirty Dancing este filmul cu care am copilarit multi dintre noi, o poveste de dragoste care a devenit iconica pentru orice generatie si mi-am dorit dintotdeauna o petrecere in aer liber, cu prietenii mei, cu tematica acestui film. Eh, “Perna mea” are ritmul si energia interioara care s-au potrivit perfect pe visul meu. Asa ca mi-am adunat gasca, am pus gratarele la treaba si bauturile la gheata, am gasit gradina, mi-am adus band-ul si am filmat un super-party care a tinut pana dimineata. Am facut si clip, ne-am si distrat ca nebunii”, spune cantareata.

Clipul Perna mea este episodul 2 din seria de videouri SUPERFRIENDS, pe care Elena a lansat-o odata cu piesa Lacramioara.

SuperFriends e un serial cu povestile de dragoste dintre prieteni de o viata, o inspiratie pentru fanii mei pentru idei de superpetreceri si o ocazie de a spune inca o data, in maniera mea, cat de importante sunt pentru mine relatiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut si cu care trec impreuna prin viata. Cred foarte mult in prietenie si imi doresc sa nu uitam niciodata cat de esentiale sunt increderea si istoriile pe care le construim impreuna cu cei de langa noi”, adauga Elena. “Perna mea” e o piesa latino, pe care am adorat-o din prima secunda cand am auzit-o, e compusa Marius Dia si GEØRGE (baietii de la Panda Music), e perfecta pentru orice super-party”, incheie Elena.

La inceputul acestui an, Elena Gheorghe a lansat si piesa Antidot, dupa ce a colaborat cu Naguale pentru Cutremur, track care s-a auzit peste tot, iar alaturi de Kaira a cantat pe Mirror

Ce ziceti de noua piesa a Elenei Gheorghe? Intra pe radio?

 

Citește în continuare