Skip to content

Emil Lassaria feat Caitlyn – Baila (premiera videoclip)

Emil Lassaria si Caitlyn aduc cu un nou single si un videoclip sexy in premiera pe Urban.ro!

 

Videoclipul piesei \’Baila\’ ne duce cu gandul la o petrecere post-apocaliptica: \’In ultima zi pe Pamant cred ca am face ceea ce am facut in restul zilelor petrecute aici, am fi acea orchestra care canta chiar daca \’Titanicul\’ se scufunda\’, ne-au declarat artisti.

Despre milioanele de vizualizari pe care le strange pe YouTube, DJ-ul a declarat ca: \’Nu cred ca e un secret sau o anumita reteta magica. Intodeauna am facut exact ceea ce am simtit chiar daca traim intr-o perioada in care trend-urile dicteaza iar notiunea de original are de suferit. Probabil ideea de \’altceva\’ pe care o introduc in productii starneste publicului atentia\’.

Rolul lui Caitlyn a fost acela de a fi cat mai exotica: \’A fost o experienta noua pentru mine si mi-a trebuit putin timp sa ma acomodez. Insa dupa ce m-am obisnuit cu ideea, am simtit ca pot indrazni mai mult, ca pot exprima ceea ce simt.\’

Au trecut mai bine de sase luni de la ultima aparitia a celor doi in peisajul muzical: Fiesta a fost videoclipul lor pentru vara 2013.

Crezi ca va intra in listele de vara acest nou single cu videoclip?

Citește în continuare