Skip to content

Eminem a revenit cu un super freestyle in care il ataca pe Trump (video)

  • envelope icon

Eminem l-a atacat pe pe presedintele american pe toate partile intr-un freestyle in care nu a ratat nici un punct. Momentul a avut loc la BET Awards, fiind inregistrat intr-o parcare supraterana si difuzat in timpul premiilor.

Eminem l-a mentionat si pe Obama, a adus in discutie NFL si jucatorii de fotbal care au ales sa nu se ridice pentru intonarea imnului national, nu a uitat de armata sau de Puerto Rico si i-a dat mai multe epitete lui Trump, de la copil razgaiat la un kamikaze care probabil ar crea un razboi nuclear.

Zvonurile spun ca Eminem se pregateste si de lansarea unui nou album, cel de-al optulea din cariera sa, iar acest moment ar ajuta pentru a-i mai creste notorietatea. Mai mult, povestile care circula ar da ca sigura data de 17 noiembrie pentru aparitia acestui material despre care nu se stie mare lucru. Momentul live de la BET a fost discutat de toata presa din SUA si nu numai, iar nume ca P Diddy, Snoop Dogg, LeBron James si multi altii si-au aratat sustinerea si aprecierea pentru cuvintele lui Marshall Mathers pe The Storm.

Voua cum vi se pare? 

 

 

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *