Skip to content

Episodul 4, sezon 3 din Killing Eve a fost filmat in Romania. El este de astazi pe HBO GO

Episodul 4 al sezonului 3 din seria britanica Killing Eve, cu Jodie Comer si Sandra Oh are multe locuri pe care bucurestenii le vor recunoaste.

Parcul Carol a devenit un loc din Moscova, la fel ca si fosta Gara Regala care a fost transformata intr-o scoala din Moscova, unde unul dintre personaje – Konstantin – are fiica, Irina.

In acelasi episod o parte din actiune se petrece in Polonia, care este de fapt Viscri, in Transilvania.

Filmarile pentru acest episod au avut loc in octombrie anul trecut. Nu este prima data cand seria Killing Eve filmeaza in Romania, locuri din Bucuresti fiind transformate in Moscova sau Paris in timpul unor filmari care au durat doua saptamani pentru primul sezon al filmului.

Producta locala a fost asigurata de catre Alien Films Entertaiment, o companie fondata si condusa de Iuliana Tarnovetchi care a lucrat la studiourile MediaPro in anii 2000.

imagini de la filmarile sezonului 1, in Romania

Sandra Oh a marturist intr-un interviu la Jimmy Kimmel, in campania de promovare a primului sezon ca a fost uimita de disponibilitatea echipei din Romania care a facut tot ce e posibil – a mutat masinile de pe strada, a inchis strazi – pentru ca filmarile sa se desfasoare in timp.

La vremea respectiva Sandra Oh spunea ca dedicarea echipei din Romania a facut ca aceasta tara sa fie unul dintre locurile preferate unde a filmat.

Citește în continuare