Skip to content

Europavox Festival Bucharest: artisti din 6 tari europene concerteaza alaturi de trupe locale. Descoperiti noua muzica europeana  intre 3-4 aprilie, la Control Club

Aflat la a treia editie, Europavox Festival Bucharest, eveniment dedicat scenei muzicale europene si artistilor emergenti, revine la Control Club, in perioada 3-4 aprilie. Artisti din sase tari europene vor concerta alaturi de trupe locale, in cele doua zile de festival.

Cantautoarea olandeza Pip Blom, cunoscuta pentru colaborarea cu Alex Kapranos (Franz Ferdinand), trupa alternative/art pop germana Lucy Kruger & The Lost Boys si krautrockerii francezi Meule vor concerta alaturi de senzatia avant-pop autohtona Kadjavsi, in prima zi de Europavox Festival Bucharest – miercuri, 3 aprilie, la Control Club.

A doua zi, 4 aprilie, va aduce pe scena duo-ul londonez Jadu Heart, ce revine in Romania cu un nou album, Derealised, dar si pe Ada Oda, una dintre cele mai interesante aparitii de pe scena post-punk belgiana (cu versuri in italiana). Seara va fi completata de apreciata trupa shoegaze din Atena, Sugar For The Pill, alaturi de eroii locali PLANT.

Aparut in 2006, Europavox este un proiect cultural ce isi propune sa promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atat prin platforma Europavox.com, cat si prin numeroase evenimente organizate anual in sapte tari europene (Austria, Belgia, Croatia, Franta, Italia, Lituania si Romania).

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (3-4 aprilie) de la Control Club vor incepe de la ora 19:00, in ambele zile.

Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook, la pretul de 85 de lei pentru miercuri, 3 aprilie si joi, 4 aprilie.

Citește în continuare