Skip to content

Smiley va sustine al doilea concert la Ploiesti

Dupa ce @Smiley_Omul face primul sold-out la Ploiesti in cadrul turneului pregatit de artist pentru acesta toamna, organizatorii anunta ca Smiley va sustine
al doilea concert la Ploiesti


@Smiley_Omul
, asa cum se numeste turneul national pe care il pregateste Smiley in aceasta toamna, a facut primul sold-out la Ploiesti.  Datorita cererii mari de bilete, organizatorii turneului, Sublime Romania, anunta si cea de-a doua zi de concert la Ploiesti, pe 11 noiembrie si pun deja biletele in vanzare pentru el.

“Azi am inceput ziua cel mai frumos! Sunt fericit ca biletele se vand atat de bine, ca oamenii ma asteapta si ca, iata, anul acesta reusesc sa ajung in mai multe locuri ca anul trecut si sa ma intalnesc si de doua ori cu publicul din acelasi oras. Va fi un concert despre om cu toate etapele prin care trece in viata, cu toate sentimentele, emotiile, bucuriile, derivele si imperfectiunile sale. Va multumesc si abia astept sa ne vedem, sa ne auzim si sa ne simtim!”, declara cu entuziasm artistul.

15 orase adunate in mai bine de 45 de ore de muzica live, 100 de oameni in echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitati surpriza si acces #liberlaemotii, asa se traduce pe scurt turneul @Smiley_Omul

Turneul national va debuta la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitesti, in orasul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor si va continua pe 30 octombrie la Buzau, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanta, la CCS, pe 7 noiembrie la Galati, la Sala Sporturilor, pe 10 si 11 noiembrie la Ploiesti, la CCS, pe 12 noiembrie la Brasov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Bistrita, la Sala Sporturilor, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalenta, pe 19 noiembrie la Timisoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacau, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botosani, la Sala Polivalenta, pe 12 decembrie la Iasi, la Sala Polivalenta si se incheie pe 21 decembrie la Bucuresti, la Sala Polivalenta.

Biletele pentru intreg turneul sunt disponibile aici.
 

Citește în continuare