Skip to content

EXCLUSIV: filmari videoclip Puya & Alex – „Sus Pe Bar”

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip

Puya si Alex au filmat un nou videoclip, la piesa „Sus pe bar„! Este vorba de un remix realizat de Dj Grass, care va intra pe albumul „Romanisme – partea a IIa„. Filmarile s-au desfasurat intr-un club din Bucuresti, in regia lui Alex Ceausu (Ador Media) (care a mai realizat si „Din toate florile” (Sisu) si „P@#$% la volan” (Maximilian & Grasu XXL)). La filmari au fost prezenti si Sisu, Dj Grass, Dj Speak.

Puya a inceput de curand „Change Tour 2009„: un turneu national de cluburi, care se va desfasura pe parcursul a doua luni. Puya va concerta in 23 de orase ale tarii, incercand sa convinga publicul prezent la evenimentele sale sa nu mai acorde atentie vedetelor de carton atat de mediatizate in ultima vreme. Partea a IIa a albumului „Romanisme” urmeaza sa fie lansata impreuna cu Media Pro Music la inceputul lunii noiembrie.

In noiembrie se va lansa (cel mai probabil) si albumul lui Alex, „Secret„, in decembrie urmand sa fie sustinut si un concert de lansare. Remixul piesei „Secret cu Grasu XXL, Smiley si Don Baxter are mari sanse sa beneficieze de un videoclip. Alex a colaborat in perioada asta si cu Deepside Deejays la „Around the world” (si cu Grasu XXL) si cu Grasu XXL la urmatorul sau single („Turnin’ me on„?).

Am fost singurii care am facut poze la filmari, asadar… va invitam sa va uitati peste pozele de mai jos. Exclusivitate. 😉 Vom reveni si cu un video making-of.

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip-11

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip-29

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip-14

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip-31

puya-alex-sus-pe-bar-filmari-clip-4

Mai multe poze:

Copyright Monden.info, nu aveti voie sa preluati pozele fara acordul nostru in prealabil!

Citește în continuare