Skip to content

Exclusiv: Fotografii nunta Mihai (Akcent) si Laura

Fotografii nunta Mihai (Akcent) si Laura

Unul dintre evenimentele la care imi pare cel mai rau ca nu am putut sa ajung a fost nunta unor doi oameni de o frumusetea exterioara si interioara incredibila: Mihai si Laura. Poate va ganditi ca exagerez, ca ii laud aiurea pentru ca el face parte din trupa Akcent. Nimic mai gresit. 🙂 Rar am intalnit doi oameni care sa se iubeasca asa sincer, care sa isi doreasca sa-si petreaca fiecare clipa alaturi unul de celalt, care sa fie atat de sinceri si veseli.

Pe Mihai il cunosc de multi ani…Oh….chiar multi. De 7 ani mai bine zis. Cu toate acestea ne-am apropiat mai mult in ultimii ani cand a fost alaturi de mine atunci cand aveam nevoie si pentru mine asta este definitoriu intr-o relatie. Pe Laura o stiu de vreo doi ani, dar de fiecare data cand o vad nu ma pot abtine sa nu zambesc. Este tot timpul luminoasa la fata, tot timpul zambeste, tot timpul te copleseste cu atentia si veselia ei.

Ma bucur nu mult, ci foarte mult ca au facut acest pas si de abia astept sa ii revad in formula Mihai+Laura Gruia. :X Mai mult ca sigur ca ii voi revedea curand cand ma voi deplasa la Bucuresti sa le dau si lor si altor prieteni invitatiile la nunta mea.

Acestea fiind zise va las cateva imagini de la nunta lor si curand o sa va arat cele cu ei de la nunta mea. Oricum draga mea Laura sa sti ca nu am avut ce sa mai aranjez la ele pentru ca sunteti atat de frumosi si dulci fara alte artificii, fie ele si de Photoshop. :X

Fotografii nunta Mihai (Akcent) si Laura Fotografii nunta Mihai (Akcent) si Laura Fotografii nunta Mihai (Akcent) si Laura

Important: Nu aveti voie sa preluati aceste imagini fara acordul nostru scris.

Citește în continuare