Skip to content

EXCLUSIV: Interviu cu Neylini!

_mg_4044-1600

V-am prezentat piesa „Muleina„, una din candidatele la hiturile acestui an… V-am prezentat poze de la filmarile clipului…. Iar acum va invitam sa cititi un interviu exclusiv cu Neylini – Nae Liliana – pentru a afla mai multe despre acest proiect! 🙂

1. Salut Neylini! Sau Liliana? Lili? Cum iti spun cei apropiati? 🙂

Neylini: Prietenii apropiati imi spun Lili, familia Liliana, iar prietenii noi, Neylini.

2. Stiu ca te-ai apucat de cantat in urma cu foarte multi ani… De unde aceasta pasiune pentru muzica?

Neylini: Pasiunea pentru muzica se naste din talent si mi-a fost insuflata de mica de catre parinti.

3. Cum ai intrat in industria muzicala? Cum ai ajuns sa colaborezi cu Matteo si Marius Moga?

Neylini: Primul pas a fost piesa “Cu mine nu tine” featuring Matteo si orchestrata de Marius Moga., insa succesul a venit odata cu piesa “Muleina”, care se afla in topuri pe majoritatea radiourilor… datorita voua, celor care o iubesc!

copac-05-1600

4. Cand / cum l-ai cunoscut pe Adi Cristescu si ati inceput sa lucrati la “Muleina”?

Neylini: Cu Adi Cristescu ma cunosc si am colaborat de mai mult timp, dar piesa “Muleina” a fost compusa in luna ianuarie a acestui an.

5. Se zvoneste ca piesa face furori chiar si pe cateva insule grecesti… Este adevarat?

Neylini: Da, este adevarat, dar mai mult, piesa „Muleina” a fost licentiata intre timp si in Polonia si Turcia.

leagan-03-1600

6. Poveste-ne putin despre videoclip: despre povestea sa, peripetii de la filmari (pe langa tantarii “mutanti”), echipa cu care ai lucrat… Esti multumita de produsul final?

Neylini: Eu sunt multumita de produsul final, chiar daca unele comentarii referitoare la clip sunt negative. Sunt sigura ca pentru “Muleina” lumea se astepta un clip “standard”: dans, distractie in club etc. Intr-adevar, beat-ul piesei asta sugereaza, dar noi ne-am legat de text si am putut duce clipul intr-o alta zona. Cineva comenta ca ar aduce cu un film horror. Nu, clipul este un vis… un mister.

Echipa cu care am lucrat este formata din: Iulian Moga – regizor, Camelia – make-up artist , Claudia Grigore – stilist vestimentar, Adrian Perjovschi – hair-stylist.

Peripetii poate au fost, dar eu nu am vazut nimic in noaptea aceea decat lumini, make-up artist, stilist vestimentar si am auzit continuu vocea lui Iulian Moga. A… si am vazut in pozele de la clip niste soricei. Ma bucur ca nu i-am vazut decat in poza, altfel filmarile nu ar mai fi decurs asa cum trebuie 🙂

7. Urmaresti blogurile de muzica din Romania si ce se scrie despre tine pe Internet? Te influenteaza in vreun fel comentariile respective?

Neylini: Da, le urmaresc in mod constant (inclusiv Monden.Info!), deoarece ma intereseaza parerea publicului. Indifererent de natura comentariilor, consider ca acestea ma motiveaza si reprezinta o buna modalitate de a ma perfectiona. In general, e placut sa vad ca majoritatea comentariilor sunt pozitive.

8. Cum tii legatura cu fanii?

Neylini: Prin intermediul conturilor mele de Myspace (www.myspace.com/neylini) si Twitter (www.twitter.com/neylini). Imi puteti scrie oricand si voi face tot posibilul sa raspund rapid. 🙂

9. Cum iti ocupi timpul liber? Ce planuri de vacanta ai pentru vara asta, de ex?

Neylini: Din pacate, timp liber nu prea mai am, si cred ca pentru anul acesta nu pot vorbi de o vacanta. Spatiul dintre concerte este ocupat de lucrul in studio si emisiuni.

filmari-videoclip-neylini-muleina-16

10. Ce planuri de viitor ai impreuna cu casa de discuri MediaPro Music? Vei mai lansa cateva single-uri urmate de un album sau vei urma trend-ul multor artisti romani si nu vei lansa album, vanzand single-urile exclusiv online?

Neylini: Dupa al doilea sau al treilea sigle voi lansa un album, pe care sincer, mi-l doresc si il astept de foarte mult timp.

11. Un mesaj pentru cititorii Monden.info?

Neylini: Apreciez foarte mult interesul vostru pentru muzica mea si promit ca urmatoarele single-uri vor fi cel putin la fel de bune ca si “Muleina”!

neylini-1600

Atentie! Copyright Monden.info. Nu aveti voie sa preluati fragmente din interviu fara acordul nostru in prealabil. Credit fotografii: Neylini.

Citește în continuare