Skip to content

EXCLUSIV! Interviu INNA pentru Monden.info

Pentru azi v-am pregatit un interviu scurt in exclusivitate cu INNA. 😉 Am vorbit despre promovarea ei, succesul pe care il are piesa „Hot” in strainatate, cel de-al doilea videoclip al sau si altele. Va invit sa il cititi:

1. Salut Inna! Ai ajuns deja la cel de-al doilea single, „Love”, lansat in premiera pe Monden.info si Radio 21… Cum te-ai lansat in industria muzicala, cum ai ajuns sa lucrezi cu baietii de la Play & Win ?

Cu baietii de la Play & Win am ajuns sa lucrez din intamplare , era singurul studio audio din Constanta, orasul unde locuiesc eu. Impreuna formam o echipa foarte buna care pare sa dea roade! Cred ca piesa „HOT” a insemnat mult in lansarea celei ce se numeste acum INNA , dar trebuie sa mentionez faptul ca publicul a avut cea mai mare contributie in succesul meu pe piata muzicala .Inna – Love
Asculta mai multe audio Muzica »

2. Imaginea ta a fost initial ‚sifonata’ din cauza unor vechi poze publicate pe contul tau de Hi5… Cum planuiesti sa iti imbunatatesti imaginea pe viitor? Cu cine colaborezi pentru vestimentatia de scena?

Acum colaborez cu Alina Latan, o timisoreanca in care am foarte mare incredere . Pe viitor o sa fiu foarte atenta la acest aspect si sper sa nu va dezamagesc !

3. Ai fost invitata la foarte multe emisiuni TV… de ce nu le-ai acceptat? De ce ai atat de putine aparitii in media?

Deocamdata nu suntem in promovare. Cand vom decide ca este momentul potrivit vom aparea cat mai des in media .

4. Stiu ca vei avea foarte multe concerte in afara tarii, piesa „Hot” avand foarte mare succes peste granite. Ne poti da mai multe detalii?

Piesa „Hot” are mare succes in strainatate, ocupand locul 1 in mai mult de 6 tari! Suntem in negocieri cu cluburi din Cehia, Bulgaria, Ungaria, Turcia, Rusia dar mai multe detalii va pot da cand finalizam primele contracte.

5. Al doilea videoclip al piesei „Hot” a fost primit mai prost decat primul… Ce parere ai despre asta?

Nici noi nu suntem foarte multumiti de videoclipuri. Speram sa avem parte de videoclipuri mai bune pe viitor .

6. Piesele tale s-au bucurat de foarte mult succes online, raspandindu-se extrem de rapid. Planuiesti pe viitor lansarea unui site oficial ( pe langa blog)? Cat de importanta ti se pare promovarea pe Internet?

Promovarea online a avut un mare impact asupra mea . La mai putin de 2 luni de la lansarea piesei „Hot” pe internet deja aveam 300.000 de vizitatori . Pe viitor e posibil sa fie si un site official INNA , deocamdata avem blogul care poate fi accesat la adresa Inna.ro .

7. Ce parere ai de controversa cantatului live vs playback? Tu ce preferi in showurile tale?

Eu prefer sa cant live, dar din pacate in majoritatea cluburilor din tara acest lucru nu este posibil.

8. Ce artisti romani apreciezi, respecti? In afara de Play&Win / Morris / Crazy Win 🙂

Sunt foarte multi artisti din Romania pe care ii apreciez, nu as vrea sa incerc sa-i enumar din teama sa nu uit pe vreunul .

9. A inceput sa te recunoasca lumea pe strada?

De foarte putine ori.

10. Cat de obositor ti se pare programul de artist, te-ai obisnuit cu el? Cum reusesti sa faci fata?

La inceput mi-a fost foarte greu cu drumurile in tara. Acum am inceput sa ma obisnuiesc si cred ca mi-ar fi foarte greu sa renunt la asta .

11. Un mesaj pentru cititorii nostri?

Va multumesc ca ascultati muzica mea ! Va pup ! INNA

Credit poze. COPYRIGHT Monden.info: nu aveti voie sa preluati / modificati acest interviu (partial sau integral) fara acordul nostru in prealabil! Ne puteti contacta pe monden.info [at] gmail.com .

Citește în continuare