Skip to content

Exclusiv: Xonia – Vino inapoi (poze filmari videoclip)

Primul single al Xoniei in limba romana, Vino Inapoi, se bucura de succes pe radio-urile comerciale, iar tanara cantareata a filmat deja videoclipul la finalul lunii decembrie.

Piesa produsa in studiourile baietilor de la Deepcentral si lansata de Universal Music Romania are peste 800.000 de vizualizari pe canalul de Vevo al Xoniei. Clipul ce urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare pe pagina de facebook a artistei este o extensie a mesajului sensibil. Cantareata joaca rolul unei printeste captiva in castelul ei de gheata, care isi plange iubrile pierdute departe de ochii curiosilor. Coregrafia fusion de inspiratie contemp-bollywood trezeste la viata regatul inghetat al printesei Xonia.

Xonia a avut un an plin in 2014: a bifat o colaborare cu deja cunoscutul J Balvin pentru piesa I Want Cha, iar apoi a venit cu un remix pentru care l-a cooptat pe Anthony Icuagu. In plus, la radio am auzit-o cu piesa Averi de sentimente, un featuring cu primul castigator al concursului Romanii au talent- Adrian Tutu.

Credit foto: Silviu Sandulescu

Cum credeti ca va iesi videoclipul?

Citește în continuare