Skip to content

Fanii Eminem au primit un cadou special la aniversarea MMLP

  • envelope icon

Eminem a aniversat recent 16 ani de la lansarea albumului MMLP, unul dintre cele mai de succes albume ale sale, apreciate atat de critici cat si de fani. Astfel, cei care au cumparat pachetul special aniversar au primit chiat o bucata din viata lui Marshall Mathers.

 

Caramizi din casa in care Eminem a stat au fost incluse intr-un pachet special, care mai are o caseta si o coperta 3D. Cele 700 de bucati ale pachetului special includ fie caramizi, fie lemn din casa care a fost demolata in 2013 din motive de siguranta. Bucatile de lemn au fost modelate in dog tags si puse intr-o caseta de forma casei care a fost la adresa 19964 Dresden St.

O parte din banii obtinuti din vanzarea acestor albume aniversare se vor duce catre fundatia Marshall Mathers, care lucreaza alaturi de tinerii cu riscuri sociale. MMLP este cel mai de succes album al rapperului, fiind si cel mai rapid vandut album din istorie, pana la aparitia discului 25, lansat de Adele anul trecut. Pana la acest moment, MMLP s-a vandut in peste 11 milioane de copii in SUA, primid si discul de diamant, si 32 de milioane de copii in intreaga lume. A dat hituri si piese devenite emblematice pentru cariera lui Eminem ca Stan, The Real Slim Shady sau Kim.

In 2013, Eminem a lansat continuarea acestui material, MMLP2, un disc care datorita titlului trebuia sa se ridice la acest nivel, iar rapperul a bifat un nou succes. Discul a debutat pe prima pozitie in Billboard 200 si a primit un premiu Grammy pentru Best Rap Album si a dat piese ca Rap God, The Monster, Survival sau Headlights.

Ati cumapra un asemenea pachet aniversar?

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *