Skip to content

Faydee canta joi seara la Media Music Awards 2014!

  • envelope icon

Faydee va sustine joi seara un recital de exceptie la Media Music Awards. Artistul international se va alatura zecilor de nume celebre din Romania care vor urca pe impozanta scena din Piata Mare a Sibiului pentru a canta in fata a peste 30.000 de oameni.

Faydee a cucerit Sibiul inca de anul trecut cand a participat pentru prima data la Media Music Awards. Fanii lui i-au rugat de atunci pe organizatorii evenimentului sa il readuca la Sibiu cu ocazia editiei urmatoare. Dorinta lor va deveni astfel realitate joi seara cand indragitul artist va urca pe scena pentru a canta cele mai noi hituri ale sale.

La Media Music Awards 2014 vor canta cei mai in voga artisti ai momentului: Andra, What’s Up, Elena Gheorghe, Akcent, 3 Sud Est, Vunk, Fly Project, Holograf, Guess Who, DJ Sava feat. Raluka, Puya, Delia, Sore, Corina, Oana Radu, Maximilian, Connect-R, Lidia Buble, Maxim, Amna, Mandinga, Vescan, AMI, What’s Up, Adda, Cargo, Deepcentral, Alina Eremia, Grassu XXL, Nicole Cherry.

Gala va fi prezentata de Adrian Sina si Sore. Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, transmisa de MTV Romania. Intreg show-ul va fi inregistrat si transmis apoi de MTV Romania.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV si sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Asculta AICI imnul MMA 2014 interpretat de Nicole Cherry si Blazon!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *