Skip to content

F.Charm – Caz real feat. Zenn, Caitlyn (videoclip)

F. Charm vine cu o noua piesa, inspirata dintr-o poveste adevarata, alaturi de Zenn si Caitlyn. Caz real e insotita de un videoclip aproape dramatic, in care rapperul si cantareata joaca rolurile principale, iar Zenn le ofera coloana sonora.

Am scris aceasta piesa fiind inspirat din povestea de dragoste pe care a trait-o Zenn. Fiind prieteni, am luat parte la evolutia si sfarsitul acestei relatii, m-a impresionat tot ce a trait acest om si asa a iesit Caz real, o poveste trista dar adevarata. I-am propus sa isi exprime sentimentele prin intermediul viorii in aceasta poveste, iar Caitlyn are rolul de a intari mesajul pe care am vrut sa-l transmit. Nu am vrut si nu vreau sa par vreun Doctor Love, dar imi place sa-mi exprim experientele din viata in piese, pentru ca atunci cand muzica se opreste, ascultatorul trebuie sa fi invatat ceva din ea, sa fi simtit si sa traiasca odata cu autorul, privesc fiecare piesa ca pe un episod dintr-un serial de succes numit de noi toti, Viata! Music is a mission, not a competition!”, a povestit F.Charm.

Ideea piesei m-a surprins la inceput, dar cand F.Charm mi-a aratat primele note si versuri din “povestea” vazuta prin ochii lui, mi-am dat seama ca piesa ar fi una foarte expresiva, avand in vedere ca muzica trebuie traita mai intai de catre compozitor ca apoi sa poata fi simtita de ascultator. Astfel m-a invitat sa particip si eu la Caz Real prin a povesti cu vioara ce spune el. Toata echipa a fost la inaltime si fiecare a pus suflet si multa munca sa faca ceva deosebit, de la muzica si videoclip la orice alt aspect, iar Caitlyn este exact vocea potrivita care a adus un plus de sensibilitate si de valoare piesei. Totul a fost o experienta unica iar rezultatul il puteti vedea direct urmarind Cazul Real, a completat Zenn.

“Mesajul piesei m-a impresionat si sensibilizat din prima. Cele mai frumoase piese sunt cele inspirate din realitate, din experientele proprii, oricine se poate regasi in ele, asa cum m-am regasit si eu pe alocuri. Dragostea e plina de suisuri si coborasuri, de experiente placute si mai putin placute, o multitudine de lectii de viata care te fac omul care esti astazi, te maturizeaza si iti dau forta. Sper ca publicul sa perceapa cu aceeasi emotie piesa, pe are si eu, impreuna cu F. Charm si Zenn am incercat sa o redam.”, a declarat Caitlyn.

30 de grade, Nu iese fum fara foc, Cod Rosu, Mama feat. Elena Gheorghe sunt doar cateva dintre single-urile de zeci de milioane de vizualizari lansate de F.Charm. Recent a colaborat cu Serena la single-ul acesteia, Cupidon.

 

Va place piesa? De videoclip ce ziceti?

Citește în continuare